Meppel Loberingemaat 5-F

vraagprijs

€ 375.000 Kosten koper
Hypotheek gesprek
aanvragen

Kenmerken

Hoofdfunctiebedrijfsruimte
Bouwvormbestaande bouw
Refresh to make it work.
Bedrijfsruimte/kantoor op zichtlocatie met ca 810m2 eigen terrein.

Loberingemaat 5F, Meppel Kantoor-/bedrijfsruimte gelegen op bedrijventerrein Industrieterrein Noord I te Meppel. Het pand heeft een totaaloppervlakte van 415,5 m², verdeeld over kantoorruimtes en bedrijfsruimtes. Het pand is gebouwd in 2000 en biedt ruimte voor diverse bedrijfsactiviteiten.

Object:
Loberingemaat 5F, 7942 JD, Meppel

Soort:
Kantoor-/bedrijfsruimte

Locatie:
Het pand bevindt zich op bedrijventerrein Industrieterrein Noord I aan de rand van Meppel. De locatie biedt goede bereikbaarheid via de A32 en A28, met verbindingen naar Zwolle, Assen en Groningen. Treinstation en bushaltes liggen in de buurt.

Parkeren:
Er zijn 6 parkeerplaatsen op eigen terrein, met de mogelijkheid om dit aantal uit te breiden.

Bereikbaarheid:
Het pand is bereikbaar via de A32 en A28. Openbaar vervoer is nabij, met bushaltes en het treinstation op korte afstand.

Oppervlakte:
• Kantoorruimte: ca. 210,6 m²
• Bedrijfsruimte: ca. 204,9 m²
• Totale oppervlakte: ca. 415.5 m²
• Inhoud: 1.786,4 m³

Aanvullende informatie:

De kantoorruimte is afgewerkt met systeemplafonds voorzien van verlichtingsarmaturen en een uitgebreide installatie.
Het pand beschikt tevens over een kantine met keuken en keurig afgewerkte sanitaire ruimtes. De bedrijfsruimte heeft een vlakke betonvloer en een vrije overspanning, wat zorgt voor maximale flexibiliteit.

Rondom het pand bevindt zich een verzorgde tuin, en het terrein is volledig voorzien van bestrating, wat zorgt voor een nette en toegankelijke omgeving.
Vraagprijs:
De vraagprijs is: €375.000 k.k.

Bent u op zoek naar een rendabele investering? Dit bedrijfspand biedt een uitstekende mogelijkheid met een potentieel van circa €35.000 aan bruto huuropbrengst per jaar.

Disclaimer:
Deze informatie, evenals de inhoud van eventuele bijlagen, is met zorg samengesteld. Desondanks aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden, noch voor de gevolgen daarvan. De vermelde informatie is bedoeld als uitnodiging om in onderhandeling te treden en mag niet worden beschouwd als basis voor het aangaan van een overeenkomst. Zowel de kennisgeving van deze informatie als een eventuele koopovereenkomst zijn onder voorbehoud van definitieve goedkeuring door de opdrachtgever. De opdrachtgever behoudt zich het recht voor om de verkoopprocedure naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen of op elk moment te beëindigen, zonder dat dit aanleiding geeft tot enige aanspraak of vergoeding. Overname, plaatsing op websites, of verveelvoudiging op welke manier dan ook van deze inhoud is niet toegestaan. Alle maten en oppervlakten zijn indicatief.

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Loberingemaat 5-F

Bel ons op 050-55 30 000 voor direct contact.
Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy