Groningen Petrus Campersingel 155

vraagprijs

€ 395.000 Kosten koper
Hypotheek gesprek
aanvragen

Kenmerken

TypeAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte122 m²
EnergielabelC
Bouwperiode1930
Refresh to make it work.
Uniek ! Grote benedenwoning met 3 slaapkamers, een ruime tuin, centraal gelegen, nabij het UMCG en op loopafstand van de binnenstand van Groningen bevindt zich deze authentieke benedenwoning uit de jaren '30. De woning beschikt over drie verdiepingen met drie slaapkamers, een recentelijk gerenoveerde badkamer en een zeer ruime tuin met veel privacy en weinig inkijk. Vele voorzieningen zoals supermarkten, winkels, scholen zijn eenvoudig te bereiken per fiets of te voet. Ook de Hanze Hogeschool en het UMCG Noord Bustransferium zijn in de nabijheid van de woning.

Indeling begane grond;
Bij binnenkomst arriveert u in de hal. Aan de rechterkant bevindt zich een opbergkast met een trapje naar beneden dat leidt naar een kleine doch gemakkelijk toegankelijke kelder. Links vanuit de hal betreedt u de woonkamer, terwijl de half open keuken bereikbaar is als u de gang doorloopt. Rechts in de hal vindt u de trapopgang. Verder doorlopend in de hal komt u langs een kleine opbergkast en vervolgens de recentelijk gerenoveerde, moderne badkamer. Aan het einde van de hal bevindt zich de eerste slaapkamer op de begane grond. Zowel vanuit de woonkamer als de keuken heeft u toegang tot de ruime tuin, die veel privacy biedt. In de tuin staat een tuinhuisje en een gemetselde buitenruimte, die als opslag wordt gebruikt.

Verdieping(en)
Via de trapopgang in de hal bereikt u de eerste verdieping, waar zich een tweede slaapkamer bevindt. Een volgende trap leidt naar de tweede verdieping, waar de derde en laatste slaapkamer is gelegen die tevens nog een kleine opbergkast heeft.

Bijzonderheden:
- Mogelijkheid tot een extra, bij te huren, garagebox waar u mogelijk overdekt kan parkeren.
- Veel zonlicht zowel in de voor als- achtertuin.
- Werkende traplift aanwezig.
- Gerestaureerd glas in lood.
- Authentieke ramen en deuren.

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Petrus Campersingel 155

Bel ons op 050-55 30 000 voor direct contact.
Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy